Reklam

Gazete oku Television Blog Directory 4nl.net iy10 populer.ru Kac.im toplist.biz.tr im
Home » » Yeni Dizi Kalp Hırsızı Başlıyor

Yeni Dizi Kalp Hırsızı Başlıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Yeni Dizi Kalp Hırsızı Başlıyor...


Kalp Hırsızı Dizisi ATV nin dizi halkasına katılan yeni üyesi....

Kalp Hırsızı Yeni Bölümleri ile her hafta ATV'de ekranlara gelmeye hazırlanıyor.Çekimleri tüm hızı ile devam eden dizi yeni yayın döneminde ekranlara gelmeye hazırlanıyor.Mint Prodüksiyon imzalı dizinin yapımcılığını Birol Güven yapıyor.Birbirinden başarılı projelere imza atan Güven bu proje için ise gayet iddalı ve sıkı çalışıyor.Yaz sezonunun bitmesi ile yeni diziler görücüye çıkacak.Kimi dizi ekranda tutunurken kimilerinin yeri sağlam olmayacak.Bu bağlamda başarıyı yakalamak isteyen yapımcı ve kanal yönetimin bu diziden beklentisi çok yüksek.


Medcezir dizisinden ayrılan Mine Tugay ve Kenan Ece ile yola çıkan dizi bakalım kendini gösterebilecek mi? Son olarak Kara Para Aşk dizisi ile ismini duyuran oyuncu Selin Ortaçlı'da Kalp Hırsızı Oyuncu kadrosu içerisinde yerini aldı.Peki Kalp Hırsızı Ne Zaman Yayınlanacak ? İşte bu sorunun cevabı resmi ağızdan henüz cevap alabilmiş değil. Ama bizlerin tahminine göre yeni yayın dönemi ile birlikte Kalp Hırsızı da haftanın bir gününde yerini alacaktır.

Kalp Hırsızı yayın Günü Ne Zaman Olacak ?



Kalp Hırsızı Hangi Gün yayınlanacak sorusu da henüz cevabını bulmuş değil."Kalp Hırsızı" için iki alternatif gün bulunmakta.Bu günlerden birisi Pazar .Diğer günlerin halihazırda devam eden dizileri mevcut.Ama bu dizinin 20:00 değil de 22:00 civarında yayınlanma ihtimali çok güçlü.

Kalp Hırsızı Yapım Şirketi      : MİNT
kalp Hırsızı Yapımcısı          : Birol Güven
Kalp Hırsızı Yönetmeni           : Emre Kavuk
Kalp Hırsızı Senaryosu           : Birol Güven, Yaşar Arak, Caner Güler
Kalp Hırsızı Hikaye          : Metin Açıkgöz
Kalp Hırsızı Oyuncular          : MİNE TUGAY, KENAN ECE, BERK PAMİR, İŞTAR GÖKSEVEN, MAZLUM KİPER, FUNDA POSTACI, ARDA ESEN, SELİN ORTAÇLI, ESER EYÜBOĞLU, ERDEM BAŞ, AHMET BURAK BACİNOĞLU, CEREN DEMİREL, FİLİZ UYSAL, CANSU KURGUN.



Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder