Reklam

Gazete oku Television Blog Directory 4nl.net iy10 populer.ru Kac.im toplist.biz.tr im
Home » » Beyaz Yalan Oyuncu Kadrosu ve Bölüm Fragmanları

Beyaz Yalan Oyuncu Kadrosu ve Bölüm Fragmanları

Sponsorlu Bağlantılar

İlk başlarda Pazartesi akşamları yayınlanan Beyaz Yalan Son Bölüm daha sonra ise Cumartesi akşamlarına alındı. İzleyicinin diziyi tanıması için fırsat verilmesi gerektiğin düşünenlerden olduğumuz için biraz sabırlı olmakta fayda var. Öyle ki bu zamanlarda oldukça fazla bir şekilde dizi başlayıp bitiyor ve dayanamıyorlar. Umarım ki "Beyaz Yalan" bu yapımlar içerisinde yer bulmaz. Beyaz Yalan oyuncu kadrosu zengin bir içeriğe sahip olması ve NTC Nedya tarafından hazırlanması da her zaman artı bir işaret olarak karşımıza çıkacak. Son dönemin başarılı yapımcısı yine iyi bir işe imza attı ve diziyi bizlere sundu.

Yeni yayın hayatına başlayan dizilerden birisi olan Beyaz Yalan izle her hafta ekranlara gelmeye devam ediyor. Show Tv tarafından yayınlanan dizinin kadrosunda bir birinden değerli isimler yer alıyor. Baş rol oyuncuları Kutsi ve Deniz Baysal bizlere harika bir senaryo ve hikaye ile geldi ve bizler bu hikayeyi çok sevdik diyebiliriz.


Fan sitemiz ayrıcalığı ile her hafta dizimiz yayında olduğu zaman Beyaz Yalan Canlı izle konusu ile sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağız. Her zaman olduğu gibi sizlerle bölüm videoları ve Fragmanlar ile olacağız. Yine yorumlarımız ve diğer özel videolar sizlerle birlikte olacak ve olmaya devam edecek.



Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder