Reklam

Gazete oku Television Blog Directory 4nl.net iy10 populer.ru Kac.im toplist.biz.tr im
Home » » Kaçak 4.Bölüm Fragmanı 22 Ekim Salı

Kaçak 4.Bölüm Fragmanı 22 Ekim Salı

Sponsorlu Bağlantılar

Severek izlediğimiz ve herkese bu dizinin ne kadar harika bir dizi olduğunu anlattığımız "Kaçak Dizisi" 4.Bölüm ile bomba gibi ekranlara gelecek.Verdiği 1 haftalık ara sonrası hızlı bir girişle 22 Eylül akşamı aynı kanalda aynı saatinde ekranlara gelecek.

Daha önce mafyanın yeraltındaki hesaplaşmalarından haberdar olan Serhat bunu kendine bir avantaja çevirmek istemektedir.Serhat'ı ölü bilen herkes bunu kendi içinden birisinin yaptığını ve herkese tehdit oluşturduğunu düşünmektedir. Yani haksızda sayılmazlar çünkü bir hayalete karşı mücadele vermektedirler.Serhat ekibini ekip demişken ekibin baş mimarları Dadaylı ve Doktorumuzu unutmayalım :) ne demiştik Serhat ve ekibi planlarını dikkatlice yapıp hepsini beşparasız etmek derdindedir.Bu iş zorlu bir iştir ama kahramanlarımızın gözü karadır artık onlar "Kaçak" konumuna düşecektir.


Ertan bu durumdan en fazla zara gören kişi olacaktır ki Serhat'ın amacı budur aslında.Eskiden beri çekişmeli olduğu Ertan babası ve kayınbabası arasında kalmıştır.Ne yapacağını da şaşırmıştır artık Ertan.Ertan Kaçak Dizisi İzleyicisinin nefret etmeye başladığı bir karakter olu verdi artık.

Kaçak dizisinde aile içindeki bu çekişmelerde bizimkiler için ideal bir fırsat olacaktır.

Kaçak aksiyon sevgi aşk geçmiş ve dramın dizisi olmayı başardı...

Editör: http://kacakizleatv.blogspot.com
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder