Reklam

Gazete oku Television Blog Directory 4nl.net iy10 populer.ru Kac.im toplist.biz.tr im
Home » » KAÇAK DİZİSİ 4.BÖLÜM FOTOĞRAFLAR

KAÇAK DİZİSİ 4.BÖLÜM FOTOĞRAFLAR

Sponsorlu Bağlantılar

Bu hafta tüm yurtta ve tüm Müslüman aleminde Kurban bayramı heyecanı yaşandı.Bu durum manevi olguları üst seviyeye getirirken insanlar televizyondan biraz olsun uzaklaştı ve çoğu kişi kendine ve ailesine zaman ayırdı.Bu durum televizyon kanallarınında farkında olsa gerek kafa dizilerin hiç birisi oynamadı."Kaçak" da bu dizilerden bir tanesi elbette.Bizi ilgilendiren kısmı "Kaçak Dizisi" .Büyük bir heyecanla 4.Bölümü belediğimiz gün Kaçak Dizisi yayınlanmadı.Gerek reyting gerekse insanları televizyon başına hapsetmeme isteği dolaysıyla bizlerde hayal kırıklığı yaşadık.Gerçi bizler bu durumu sizler için Kaçak Dizisi neden yayınlanmadı adlı konuda bilgilendirmiştik.


Ama bizler sizleri yinede aydınlatmak ve 22 Ekim akşamı yayınlanacak olan "Kaçak Yeni bölüm" hakkında bilgi sahibi yapmak için elimizde olan fotoğrafları yayınlamak istiyoruz.

Umarım "Kacak" yeni yayınlanacak bölüm ile bizleri tatmine der ve verilen 1 haftalık aranın acısını çıkarmış oluruz.



"Kaçak Dizisi İzle" olarak sizlere sunduğumuz bu fotoğraflardan anlaşılacağı üzere 4.Bölüm  yine hareketli ve Serhat'ın eski yaşamından kesitler izleyeceğiz. Topçuoğlu ailesinin kızı Merve ile Ertan düğün törenlerinden kesitler izleyeceğiz.



Yine "KAÇAK" dizisinde daha önce Serhat ve Ertan yine Ali İhsan Topçu oğlu için bir işler yapıyor.

Muhteşem üçlü Dadaylı Doktor Nazmi ve Serhat yine bir planlar içinde KAÇAK DİZİSİ İZLE olarak bizde bu üçlünün yaptığı planları bekliyoruz.




Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder